Szolgáltatásaink


Az Iparipark.com kis-, nagy-, valamint multinacionális befektetők számára is biztosítja a működés kulturált környezetét. Az ipari park koncepcióját rugalmasan, olyan megfontolások alapján alakítottuk ki, hogy a különféle hely- és közműellátási igényű befektetők igényeit egyaránt ki tudjuk elégíteni. 


Az ipari park teljes területe közművekkel ellátott. Az ellátás magas szintű biztonsága fejlett infrastruktúrát biztosít a parkban működő cégeknek, és kitűnő fejlesztési lehetőségeket kínálnak a jövőbeni betelepülőknek. Az Iparipark.com kiemelkedő elhelyezkedési lehetőséggel rendelkezik, melyet a közelmúltban megnyitott M0-ás autópálya tesz lehetővé számára. A körgyűrű lehajtó ága közvetlenül – mindkét irányból – az ipari park és Pécel határában helyezkedik el, így Bérlőink logisztikailag kiemelkedő csomópontban lehetnek jelen, könnyen megközelíthetővé válnak mind teher – mind személyforgalmuk által. A körgyűrű megnyitásával logisztikailag kiemelkedő szerepre tett szert. Az ipari park Budapestről könnyen megközelíthető helyi buszjárattal is.

Az Iparipark.com térítésmentes szolgáltatásait az Ön cégének igényeihez igazítottuk!


Alapszolgáltatások

Ezen szolgáltatásokat minden bérlőnk igénybe veszi mivel az ipari park működéséhez alapvetően szükséges feltételeket foglalja magába.

 • A megközelítéshez használt magánutak, járdák
 • Térvilágítás
 • Az ipari tevékenység folytatásához szükséges közműterületek
 • Csapadékvíz elvezető rendszer
 • Szennyvíz elvezető rendszer
 • Ipari áram

 

Az Ipari Park műszaki paraméterei

Úthálózat:

Az ipari park közvetlenül az M0-ás Pécel irányába történő lehajtó ága után Pécel város – Budapest felőli – végén valamint Pécel Pesti út felől közelíthető meg saját, aszfalttal burkolt 4 méter széles úton, mindkét oldalon 1 m széles padkával kialakítva. Az ipari park teljes terültét szintén aszfalttal burkolt úthálózat alkotja. Az utak személy- és teherautó forgalomra lettek kialakítva.

Közművek:

 • Vízellátás: Az ivóvízellátás egy DN-80-as acél csatlakozó vezetéken keresztül történik, amely a várost ellátó rendszerhez kapcsolódó vezetékről ágazik le. A rendszer az ipari parkban meglévő szabad kapacitása eléri a 144m3/hó mennyiséget. A hálózati víz nyomása 3-4 bar.
   
 • Szennyvízelvezetés: A szennyvízhálózat (szociális- és ipari szennyvíz) a városi tisztítóműbe van bekapcsolva. A csatornaejtő- és ágvezeték anyaga az épületeken belül P1 minőségű PVC cső. A területre hulló csapadékvíz a kiépített elvezető rendszeren át a városi szennyvízhálózatba kapcsolódó zárt csapadékvíz elvezetés módján történik. Valamint ezen kívül a nyílt árkos csapadékvíz-elvezetés alapján az ipari parkban erre kialakított területeken elszikkad.
   
 • Gázellátás: A területet a városban húzódó gázvezeték látja el földgázzal. Átlagos kapacitás: 7000 m3/hó, megfelelő nyomással, korszerű vezetékkel, megfelelő nyomáscsökkentők kiépítésével. 
   
 • Elektromos ellátás: 
  Az áramszolgáltatói légvezetéki hálózattól a főelosztó berendezésig az energiaigénynek megfelelő 20 kV-os földkábel húzódik, ahol NA 20/630 főelosztó berendezés létesült kb. 550KVA villamos mennyiség biztosítására. A rendszer bővíthető. Az Ipari park teljes közvilágítással és térvilágítással rendelkezik.
   
 • Telekommunikáció: 
  Invitel Távközlési Zrt.

  Upc
  ActivCom Kft.

 

Kiemelt szolgáltatások

Az Ipari Park kiemelt szolgáltatásokkal segíti, hogy bérlői a tevékenységüket egy kellemes - parkosított - környezetben és kellő biztonságban végezhessék.

 • Gépkocsi és teherforgalom beléptetése: Az ipari parkba a teherforgalom sorompós beléptetésen keresztül zajlik. Az ipari park 24 órás elérhetőségű, hétvégi üzemeléssel.
 • Az épületekben portaszolgálat és elektronikus beléptető rendszer felügyeli az ott dolgozók és vendégek forgalmát
 • Külső kamerarendszer segíti az éjjeli és nappali megfigyelést, kiegészítve a biztonsági szolgálatot
 • Targoncakölcsönzés: előre egyeztetett időpontokban igénybe lehet venni az ipari park 3T-s targoncáját