Bemutatkozás


Tisztelt Cégvezető!

Amennyiben Ön most helyet keres cége ipari tevékenységéhez, engedje meg, hogy bemutatkozzon Önnek az Iparipark.com!

Az ipari park gondolata 1995-ben kezdődött, amikor is a tulajdonos megvásárolta egy Vasipari Szövetkezet telephelyét, mivel a telephely Pécel város ipari területén helyezkedett el és Budapest közelsége, valamint egy  Budapestet elkerülő útvonal megépítése esetén  nagyszerű üzleti befektetésnek kínálkozott.

A beruházás rövid gondolkodás után elkezdődött. A beruházó H.J Investment Kft.-t  a régi Vasipari Szövetkezet épület felújítási munkálatai, átalakítása a kiemelkedő adottságok a tulajdonost  bővítésre ösztönözték.

Hamarosan megkezdődtek az ipari park építési munkálatai.

Újabb és újabb épületek épültek, a bérbeadásra vagy értékesítésre szánt területekre rövid időn belül elektronikai szerelő, finommechanikai tevékenységet végző német, holland, spanyol és hazai vállalatok települtek.

Az ipari parkban az építési  beruházások néhány éve befejeződtek, az újonnan épült csarnokok, épületek még szabad területei folyamatosan bérbeadásra kerülnek.

Jelenleg két épületünkben vannak bérbeadásra szánt területek. Az V. épületben egy 400m2 korszerű iroda + raktár kialakítású területet kívánunk bérbeadni és rendelkezésre áll 150m2-es szabad terület. Mindkét bérbeadásra szánt terület teherlifttel közelíthető meg.  

Az ipari park központi épületében pedig iroda és ipari területeket is bérbe kívánunk adni.

Természetesen azt szeretnénk, ha az Ön cégét is bérlőink sorában tudhatnánk, ezért engedjen meg néhány szempontot, hogy segítsünk a döntésében:

  • Az M0 körgyűrű péceli lehajtójánál található az ipari park és bár sokat emlegetjük komoly és valódi előnyt jelent bérlőinknek. Gyakorlatilag 10 percen belül elérhető az M3 és M5-ös autópálya, 30 percen belül az M6 - M7 autópálya a repülőtér pedig 10-15 perc. Igazi versenyelőny ez a vidéki ipari parkokkal szemben. 
  • Irodabérlés esetén Budapest belvárosa 20-30 percen belül elérhető, figyelembe véve a bérleti díjakat komoly költségcsökkentő tényező lehet cége számára.
  • Az ipari park kifejezetten várja azokat az ipari területen tevékenykedő külföldi és magyar vállalkozásokat ,akik nagy hozzáadott értékű termékeket állítanak elő, gyártást vagy összeszerelést végeznek.
  • Pécel város és Budapest közelsége biztosítja minden ide települő cég számára a betanított és képzett munkaerőt egyaránt.
  • 1995 óta folyamatos a cégek beköltözése az ipari parkba, tehát ami máshol kihívás az nálunk mindennapi rutin.
  • Beruházást segítő innováció, helyiségek kialakítása és átalakítása, költséghatékony kivitelezés!
  • Gyártást vagy beruházást segítő Európai Uniós pályázatokban való részt vétel segítése, pályázati feltételeknek való megfelelés elősegítése.

Még több információ SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL >>